JHK-Koneistus
– monipuoliset konepajapalvelut Valkeakoskelta

JHK-Koneistus on valkeakoskelainen konepaja, jonka juuret ovat ammattitaitoisessa tekemisessä ja hyvässä toimitusvarmuudessa. Toimimme metallitöiden alihankkijana mm. betoni- ja paperiteollisuudelle pääasiassa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä. Toimintamme ytimessä on erilaisten koneen osien valmistus, mutta muotoilemme metallista juuri sitä, mitä keksit meiltä pyytää.

JHK-Koneistus syntyi vuonna 2017 Henri Kelolan ostaessa lopettavan yrityksen toiminnan ja konekannan. Yritystoiminta käynnistyi nopeasti, ja vuosien varrella yhä useampi teollisuusasiakas on luottanut osiensa valmistuksen meille. Vahva ammattitaito, monipuolinen konekanta ja korkeat laatuvaatimukset takaavat asiakkaillemme odotuksia vastaavat, laadukkaat tuotteet. Teemme tilatut työt itse emmekä käytä alihankinnan alihankintaa.

Pienet ja suuret sarjat laadukkaasti, tehokkaasti ja luotettavasti

Valmistamme vaatimustesi mukaiset osat ja osakokonaisuudet kustannustehokkaasti pienistä suuriin sarjoihin. Kaikkea toimintaamme ohjaa laatu, tehokkuus ja pyrkimys korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Kun etsit luotettavaa kumppania metallitöiden alihankintaan, meistä löydät yhteistyökumppanin pitkäaikaiseen yhteistyöhön kilpailukykyisin hinnoin. Tilamme löytyvät hyvien kulkuyhteyksien varrelta Valkeakoskelta, Kangasalantien (310) varrelta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

JHK-Koneistus
Henri Kelola

Osoite

Konepajamme sijaitsee Valkeakosken Painossa Kangasalantien (310) varrella.